Warianty form
realizowanych przez pracownię:
♦ Klasyczny tort piętrowy (Wycena tortów klasycznych poniżej wariantów)
50 porcji 2 piętra
60-110 porcji 3 piętra
120-180 porcji 4 piętra
itd. ...
♦ Tort babeczkowy
- rustykalne muffiny (cytrynowe lub czekoladowe ) (od 8 zł / szt)
- muffiny z kremem i nadzianką owocową ( od 11 zł / szt )
- babeczki z kremem, nadzianką i dekoracją z masy cukrowej ( od 13 zł / szt)
♦ Tort bezowy
Zestaw mini pavlowych lub mini dakłasów ( od 13 zł / szt)
♦ Tort z monoporcji musowych
Zestaw monoporcji musowych ( delikatne, luksusowe w formie desery, których skład to przede wszystkim aksamitny mus (od 17 zł / szt )
Wycena tortów klasycznych
1. Koszt wg szacowanej ilości porcji
16 zł / porcja (+/- 120 g/ os.)
2. Koszt szacowanej dekoracji
np. kwiaty, od 100 zł wzwyż, topper od 30 zł wzwyż pokrycie piętra jadalną koronką 50 zł / piętro itp., dekoracja z owoców ( lipiec - sierpień ) gratis projekty dobieramy indywidualnie wg potrzeb Klientów. W razie potrzeby doradzam, ale nie szukam pomysłów i zdjęć.Nie ma możliwości pokrycia tortu masą cukrową (chyba, że są to elementy zdobnicze, niestanowiące obłożenia całości tortu)
3. Dowóz (dotyczy wszystkich wariantów tortowych)
3,00 zł / km dla samego tortu
3,50 zł / km dla tortu + candy bar
4,00 zł / km dla candy baru (zamawianego bez tortu)
Koszt naliczany wg kilometrów w „jedną stronę”. Nie naliczam opłaty za drogę powrotną.
4. Dopłata za dodatkowy smak (ewentualność)
60-110 porcji 3 piętra → 2 smaki w cenie, trzeci za dopłatą (50 zł)
120-180 porcji 4 piętra → 3 smaki w cenie, czwarty za dopłatą (70 zł)
180 + 5 pięter → 4 smaki w cenie, piąty za dopłatą (90 zł)
5. Kaucja za elementy zwrotne
typu stelaż / plaster drewna / naczynia itp.
Rezerwacja
Rezerwacją terminu na wykonanie dzieła jest wpłata zadatku w kwocie
150 zł - tort, ciasto 100 zł , słodki stół 200 zł.
Jeśli chcą Państwo dokonać rezerwacji proszę o bezzwłoczny kontakt pod adresem koronkiiroze@gmail.com. W odpowiedzi ( jeśli termin nadal jest dostępny ) podam dane do wpłaty.
W razie odwołania przyjęcia / zmiany terminu etc. Pracownia zatrzymuje wpłacony zadatek. Nie przepisuję wpłat na inne terminy.
Smaki
W ofercie zwykle 4 smaki tortów, bazujące na musach owocowych, musach z białej i mlecznej belgijskiej czekolady, żelkach / konfiturach.Smaki dobierane w zależności od dostępności danych owoców. Kompozycja smaków dobierana krótko przed degustacją, czyli ok 1-2 miesiące przed przyjęciem. Osoby, które wpłaciły wpisowe z degustacji korzystają bezpłatnie.
Ciasta wypiekane przez pracownię to tradycyjne ciasta wykonane na bardzo dobrych jakościowo składnikach. Dokładam wszelkich starań, aby serwowane wypieki były różnorodne. Dobrze jest, gdy na paterze znajduje się zarówno sernik, ciasto z galaretką, ciasto z kremem, biszkopt z owocami i ciasto czekoladowe/ karmelowe.
Przykładowe zestawienie ciast
- sernik wykwintny
- ciasto miodowe z kremem mlecznym i konfiturą z czarnej porzeczki ( stefanka)
- biszkopt z owocami i galaretką
- czekoladowo - waniliowe ciasto kinder pingui
- 3 bit
Słodki stół
Napisz do mnie, a w ciągu 3 dni roboczych prześlę Ci kalkulację lub poinformuję, że termin jest niedostępny
Dorota ;)
Koronki i Róże
Pracownia Cukiernicza
Firma z branży gastronomicznej, podlegająca nadzorowi Inspekcji Sanitarnej.
Wystawiam zaświadczenie, którego wymaga lokal przy zamówieniu tortu „z zewnątrz”
1.NIP 78 4240 5310 REGON 38 3034 7
Koronki i Róże Pracownia Cukiernicza
Dorota Koronka - Różewska
Biskupice 22
62-271
Gmina Kłecko
Woj. Wielkopolskie
Oferta aktualna na dzień 27.04.2022
Pracownia zastrzega sobie możliwy wzrost podanej kwoty do 15 % - 30 %, jeśli nastąpi wzrost cen produktów i usług związanych z wykonaniem dzieła. Ostateczny koszt wykonania dzieła następuje w momencie podpisania umowy (1-2 miesiące przed konsumpcją).
Zastrzeżenie dotyczy całej oferty weselnej.
Zapytaj mnie
o dostępność terminu na tort
Opcja słodkiego stołu: patrz niżej