Koronki i Róże Pracownia Cukiernicza
Dorota Koronka - Różewska
Biskupice 22
62-271
Gmina Kłecko
Woj. Wielkopolskie
Uprzejmie informuję, że Pracownia pobiera dodatkowe opłaty za realizację w dniach wolnych od pracy i święta
Dla zamówień realizowanych w dni świąteczne ( np. Wielkanoc, Poniedziałek Wielkanocny oraz kolejny dzień powszedni wypadający zaraz po święcie ) obowiązuje opłata + 100 % wartości zamówienia
Dla zamówień realizowanych w dni wolne od pracy ( niedziela zwykła, poniedziałek, wtorek ) obowiązuje opłata + 50 % wartości całego zamówienia
Standardowo zamówienia przyjmuję na dni środa - sobota. Torty niedzielne odbiera się w sobotę, chyba, że ustalono inaczej
Godziny odbiorów ( Wybraną godzinę należy podać do wiadomości najpóźniej 2 dni przed odbiorem )
Środa - piątek godzina 10:00 lub 16:00
Sobota godzina 10:00 lub 18:00/19:00
Adres : Biskupice 22 ( w powiecie gnieźnieńskim! ) nie k/ Poznania
Jak dojechać bez problemu? W nawigację proszę wpisać nazwę firmy : Koronki i Róże Pracownia Cukiernicza
Uwaga: W związku z kolejnymi drastycznymi podwyżkami cen produktów oraz kosztów prowadzenia działalności od dnia 29.07.22 obowiązuje nowy cennik tortów dla nowych zamówień. Jednocześnie zastrzegam, że podane przy zamówieniu ceny bez względu na datę zamówienia mogą wahać się o 15-30% od ceny ostatecznej.
Informacja dla Konsumenta - składy
wsady do tortów, kremy i żelki wytwarzane są własnoręcznie na naturalnych produktach. Nie stosuję barwników do podbicia koloru w/w wsadów! Barwniki znajdują się w elementach dekoracyjnych : krem zewnętrzny, dekoracja z masy cukrowej, opłatek, polewa lub malowanka. Barwniki używane w pracowni są barwnikami spożywczymi. Pamiętaj, że barwniki mogą powodować alergie lub nadpobudliwość psychoruchową.
Tort nr 1. Malinka
Mąka pszenna, cukier, jaja od kurki, śmietana zwierzęca, maliny, prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca.
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
Tort nr 2. Truskawka
Mąka pszenna, cukier, jaja od kurki, śmietana zwierzęca, truskawki częściowo własnej produkcji , prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca.
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
Tort nr 3. Chrupiący czekoladowy
Mąka pszenna, cukier, jaja od kurki, kakao, śmietana zwierzęca, mleko krowie, czekolada, prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca, proszek do pieczenia, herbatniki
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
Tort nr 4.. Mango & malina
Mąka pszenna, cukier, jaja od kurki, śmietana zwierzęca, skórka z cytryny, sok z cytryny, maliny, pulpa z mango, migdały, prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
Tort nr 5. Czekolada mleczna & malina
Mąka pszenna, cukier, jaja od kurki, kakao, śmietana zwierzęca, mleko krowie, czekolada, maliny, prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca, proszek do pieczenia, herbatniki
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
Tort nr 6. Borówka & likier kokosowy pinacolada
Mąka pszenna, cukier, jaja od kurki, śmietana zwierzęca, mleko krowie, borówki, likier pinacolada, prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
Tort nr 7. Czekolada bezowocowa
Mąka pszenna, mąka migdałowa, jaja od kurki, śmietana zwierzęca, mleko krowie, kakao, masło 82%, czekolada, prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca, proszek do pieczenia, herbatniki, kawa
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
informację o składzie tortów znajdziesz na dole strony
Miłego dnia! :)
KATEGORIA 1. TORTY EKONOMICZNE
"TRUSKAWECZKA"
cieniutkie biszkopty jasne, cieńka warstwa śmietanki, dżem truskawkowy własnej produkcji, siekane migdały, kruszona czekolada deserowa, okrycie śmietanką, dekoracja zmienna z łakoci gotowych ( rafaello, bakalie itp.)
Indywidualna dekoracja podlega osobnej wycenie (obejmuje wynagrodzenie za czas pracy + koszt materiałów + media )
Średnica 22 cm, wysokość ok 9 cm --> 160 zł
Średnica 30 cm, wysokość ok 9 cm --> 200 zł
KATEGORIA 2. TORTY PODSTAWOWE
"MALINKA"
Biszkopt jasny, śmietanka z wanilią , maliny lub ich przetwory*, żelka z malin, pokrycie kremem na bazie masła, mleka, cukru
"CHRUPIĄCY CZEKOLADOWY"
Biszkopt ciemny, śmietanka, mus czekoladowy, sos czekoladowy, chrupiące kuleczki, pokrycie kremem na bazie masła, mleka, cukru
Indywidualna dekoracja podlega osobnej wycenie (obejmuje wynagrodzenie za czas pracy + koszt materiałów + media )
Średnica 16 cm, wysokość 12-14 cm ( 12 porcji ) 210 zł
Średnica 18 cm, wysokość 12-14 cm ( 15 porcji) 230 zł
Średnica 20 cm, wysokość 12-14 cm ( 18 porcji) 250 zł
Średnica 21 cm,wysokość 12-14 cm ( 20 porcji) 270 zł
Średnica 23 cm,wysokość 12-14 cm ( 25 porcji) 340 zł
30 porcji - 450 zł
35 porcji - 525 zł
40 porcji - 600 zł
45 porcji - 675 zł
50 porcji - 700 zł
KATEGORIA 3. TORTY PREMIUM
"MALINA & MANGO"
Biszkopt cytrynowy, mus malinowy, chrupka migdałowa, mus mango, maliny lub ich przetwory*, śmietanka, żelka z malin, pokrycie kremem na bazie masła, mleka, cukru
"CZEKOLADA MLECZNA & MALINA"
Biszkopt ciemny, mus z czekolady, chrupiące kuleczki, śmietanka, żelka z malin, mus malinowy, maliny lub ich przetwory) pokrycie kremem na bazie masła, mleka, cukru
"BORÓWKA & PINACOLADA"
Biszkopt jasny, mus borówkowy, żelka z borówki, mus pinacolada, borówki lub ich przetwory, śmietanka, pokrycie kremem na bazie masła, mleka, cukru
"CZEKOLADA BEZOWOCOWA"
Biszkopt ciemny, mus czekolada mleczna + cremaux czekoladowe, financier czekoladowy w śmietance z wanilią, mus czekoladowy + chrupiące kuleczki, pokrycie kremem na bazie masła, mleka, cukru
Indywidualna dekoracja podlega osobnej wycenie (obejmuje wynagrodzenie za czas pracy + koszt materiałów + media )
Średnica 16 cm, wysokość 12-14 cm ( 12 porcji ) 280 zł
Średnica 18 cm, wysokość 12-14 cm ( 15 porcji) 300 zł
Średnica 20 cm, wysokość 12-14 cm ( 18 porcji) 320 zł
Średnica 21 cm,wysokość 12-14 cm ( 20 porcji) 340 zł
Średnica 23 cm,wysokość 12-14 cm ( 25 porcji) 410 zł
30 porcji - 540 zł
35 porcji - 630 zł
40 porcji - 720 zł
45 porcji - 810 zł
50 porcji - 850 zł