TORTY CENY PODSTAWOWE
"MALINKA"
Biszkopt jasny, śmietanka z wanilią , maliny lub ich przetwory*, żelka z malin, pokrycie kremem na bazie masła, mleka, cukru
"CHRUPIĄCY CZEKOLADOWY"
Biszkopt ciemny, śmietanka, mus czekoladowy, sos czekoladowy, chrupiące kuleczki, pokrycie kremem na bazie masła, mleka, cukru
"TRUSKAWKA & BORÓWKA"
Biszkopt jasny, śmietanka, dżem borówkowy, świeże truskawki ( przy braku świeżych owoców - żelka), pokrycie kremem na bazie masła, mleka, cukru
"TĘCZOWY"
Biszkopty kolorowe ( różowy, fioletowy, żółty, zielony, niebieski - uwaga: barwione barwnikami spożywczymi ), krem jogurtowo - śmietankowy z wanilią, pokrycie kremem na bazie masła, mleka i cukru
Indywidualna dekoracja podlega osobnej wycenie (obejmuje wynagrodzenie za czas pracy + koszt materiałów + media )Nie wykonuję kopii ze zdjęć !
Średnica 16 cm, wysokość 12-14 cm ( 12 porcji ) 235 zł
Średnica 18 cm, wysokość 12-14 cm ( 15 porcji) 260 zł
Średnica 20 cm, wysokość 12-14 cm ( 18 porcji) 280 zł
Średnica 21 cm,wysokość 12-14 cm ( 20 porcji) 305 zł
Średnica 23 cm,wysokość 12-14 cm ( 25 porcji) 380 zł
30 porcji - 510 zł
35 porcji - 595 zł
40 porcji - 680 zł
45 porcji - 765 zł
50 porcji - 850 zł
TORTY CENY PREMIUM
"MALINA & MANGO"
Biszkopt cytrynowy, mus malinowy, chrupka migdałowa, mus mango, maliny lub ich przetwory*, śmietanka, żelka z malin, pokrycie kremem na bazie masła, mleka, cukru
"CZEKOLADA MLECZNA & MALINA"
Biszkopt ciemny, mus z czekolady, chrupiące kuleczki, śmietanka, żelka z malin, mus malinowy, maliny lub ich przetwory) pokrycie kremem na bazie masła, mleka, cukru
"WIŚNIA & BIAŁA CZEKOLADA"
Biszkopt jasny, mus z białej czekolady, chrupiące kuleczki, żelowane wiśnie, śmietanka, pralinka migdałowo - kokosowa
"CZEKOLADA BEZOWOCOWA"
Biszkopt ciemny, mus czekolada mleczna + cremaux czekoladowe, financier czekoladowy w śmietance z wanilią, mus czekoladowy + chrupiące kuleczki, pokrycie kremem na bazie masła, mleka, cukru
Indywidualna dekoracja podlega osobnej wycenie (obejmuje wynagrodzenie za czas pracy + koszt materiałów + media ) Nie wykonuję kopii ze zdjęć!
Średnica 16 cm, wysokość 12-14 cm ( 12 porcji ) 310 zł
Średnica 18 cm, wysokość 12-14 cm ( 15 porcji) 330 zł
Średnica 20 cm, wysokość 12-14 cm ( 18 porcji) 355 zł
Średnica 21 cm,wysokość 12-14 cm ( 20 porcji) 375 zł
Średnica 23 cm,wysokość 12-14 cm ( 25 porcji) 450 zł
30 porcji - 570 zł
35 porcji - 665 zł
40 porcji - 760 zł
45 porcji - 855 zł
50 porcji - 950 zł
Miłego dnia! :)
Informacja dla Konsumenta - składy
wsady do tortów, kremy i żelki wytwarzane są własnoręcznie na naturalnych produktach. Nie stosuję barwników do podbicia koloru w/w wsadów! Barwniki znajdują się w elementach dekoracyjnych : krem zewnętrzny, dekoracja z masy cukrowej, opłatek, polewa lub malowanka. Barwniki używane w pracowni są barwnikami spożywczymi. Pamiętaj, że barwniki mogą powodować alergie lub nadpobudliwość psychoruchową.
Tort nr 1. Malinka
Mąka pszenna, cukier, jaja od kurki, śmietana zwierzęca, maliny, prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca.
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
Tort nr 2. Truskawka
Mąka pszenna, cukier, jaja od kurki, śmietana zwierzęca, truskawki częściowo własnej produkcji , prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca.
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
Tort nr 3. Chrupiący czekoladowy
Mąka pszenna, cukier, jaja od kurki, kakao, śmietana zwierzęca, mleko krowie, czekolada, prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca, proszek do pieczenia, herbatniki
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
Tort nr 4.. Mango & malina
Mąka pszenna, cukier, jaja od kurki, śmietana zwierzęca, skórka z cytryny, sok z cytryny, maliny, pulpa z mango, migdały, prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
Tort nr 5. Czekolada mleczna & malina
Mąka pszenna, cukier, jaja od kurki, kakao, śmietana zwierzęca, mleko krowie, czekolada, maliny, prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca, proszek do pieczenia, herbatniki
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
Tort nr 6.
Tort nr 7. Czekolada bezowocowa
Mąka pszenna, mąka migdałowa, jaja od kurki, śmietana zwierzęca, mleko krowie, kakao, masło 82%, czekolada, prawdziwa wanilia, mąka ziemniaczana, żelatyna zwierzęca, proszek do pieczenia, herbatniki, kawa
Krem zewnętrzny : masło, cukier, mleko w proszku; może zawierać alkohol, sok z cytryny, czekoladę, kakao, śmietanę, barwniki
Zobacz także
Zastrzegam, że podane przy zamówieniu ceny bez względu na datę zamówienia mogą wahać się o 15-30% od ceny ostatecznej.
Standardowo zamówienia przyjmuję na dni środa - sobota. Torty niedzielne odbiera się w sobotę, chyba, że ustalono inaczej
Godziny odbiorów ( Wybraną godzinę należy podać do wiadomości najpóźniej 2 dni przed odbiorem )
Środa - piątek godzina 10:00 lub 16:00
Sobota godzina 10:00 lub 18:00/19:00
Adres : Biskupice 22 ( w powiecie gnieźnieńskim! ) nie k/ Poznania
Jak dojechać bez problemu? W nawigację proszę wpisać nazwę firmy : Koronki i Róże Pracownia Cukiernicza
Uprzejmie informuję, że Pracownia pobiera dodatkowe opłaty za realizację w dniach wolnych od pracy i święta !!!
Dla zamówień realizowanych w dni świąteczne ( np. Wielkanoc, Poniedziałek Wielkanocny oraz kolejny dzień powszedni wypadający zaraz po święcie ) obowiązuje opłata + 100 % wartości zamówienia
Dla zamówień realizowanych w dni wolne od pracy ( niedziela zwykła, poniedziałek ) obowiązuje opłata + 50 % wartości całego zamówienia
Biskupice 22
62-271
Gmina Kłecko
Woj. Wielkopolskie
Koronki i Róże Pracownia Cukiernicza
Dorota Koronka - Różewska
Przykłady tortów artystycznych
Uwaga: Pracownia nieczynna w miesiącach czerwiec 2023 - kwiecień 2024
Ostatnia aktualizacja cennika w katalogu: 25.03.2023